Madinspiration 

Kender i det, man ser en video på Facebook hvor en eller anden lækker ret laves, man tænker Mums det må prøves og glemmer så alt om  Det? 

Sådan har jeg tit gjort i alt fald. Men den anden dag faldt jeg over en opskrift som måtte afprøves. Så den anden dag stod den på kattoffel-spinat-okse roulade… smagte langt bedre end navnet indbød til.

Inspirationen fandt jeg hos https://tasty.co

Ingredienser:

Kartofler (gerne lidt store)

Parmesan- revet ca 2-3 dl (jeg brugte sådan en blok)

Spinat – jeg brugte ca 400 g af den frosne slags 

Ricotta 1 bæger

2 fed hvidløg

Hakket oksekød 5-600 gram

3-4 hele tomater

Persille

1 stort løg

Salt/peber

Paprika 

Mozzarella (revet)
Kartofler skrælles og skæres i tynde skiver.

Parmesan rives.

En bradepande med bagepapir dækkes jævnt med den revne parmesan. Herefter lægges kartoflerne i et lag (de skal lappe godt ind over hinanden) og det sidste parmesan kommes oven på. 

Bages i 30 min ved 180 grader.

Spinaten tøs op og drænes for væske. Røres i en gryde med lidt olie, hvidløg og salt/peber.

Røres op med et bager ricotta.

Dette smøres over den bagte kartoffelbund.

Løg rives og svitses. Oksekød svitses med sammen med Paprika, salt og peber. Tomater skæres i små tern og persille hakkes fint. Det blandes i køddet og steges med. Lad smide kort.

Kødblandingen smøres oven på spinat/ricotta blandingen. Det hele rulles til en roulade (brug bagepapiret til at holde sammen på kartoffel-pladen).

Det bages ca 20 min ved 180 grader.