Der er i lørdags lavet lidt guf for det skal der også være plads til 🙂
En omgang kakao-dadel kugler
15-20 dadler opblødt i vand
1-2 spsk kakao (den uden sukker)
1-2 tsk mandelmel (eller 10-15 mandler ca malet til mel på kaffekværn)
2 spsk kokos mel
1spsk kokos Olie
Evt lidt vand
Drys:kokos mel.
Dadlerne moses med en gaffel, og blandes med de øvrige ting. (Jeg forsøgte tidligere med en stavblender, den er nu afgået ved døden), formes til små kugler og trilles i kokos, stilles på køl og spises
Gulerodsboller.
Opskriften er fra en eller anden “sundhedsbog” men har fået den gengivet (så frem jeg overtræder nogle regler skal jeg nok ændre det)
4-5 revet gulerødder
100 g mandler
100 g hørfrø
2 spsk HUSK
4 æg
Lidt salt
Mandler og hørfrø males til mel på kaffekværn, det hele blandes sammen til en klæ masse, formes til boller og bages ved 170 grader i ca 15-20 min,
Tænker at man sagtens kan tilsætte fx sesam, solsikkefrø mm, iden at male det til mel først så de blir mere grove